تبلیغات
سفیدرود - خواص آلو سیاه برای دیابت

خواص آلو سیاه برای دیابت

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:سه شنبه 1 اسفند 1396-02:41 ب.ظ

با فواید و خواص آلو سیاه برای دیابت بیشتر آشنا شوید

خواص آلو سیاه برای دیابت ، فواید و خواص آلو سیاه برای دیابت ، خواص آلو سیاه برای دیابت بارداری ، خواص آلو سیاه برای دیابت چیست ؟ ، آشنایی با خواص آلو سیاه برای دیابت ،خاصیت آلو سیاه برای دیابت ، مصرف آلو سیاه برای دیابت ، خواص آلو سیاه خشک برای دیابت ، خواص آلو برای دیابت

خواص آلو سیاه برای دیابت ، خواص آلو سیاه ، خواص آلو سیاه برای دیابت بارداری ، آلو سیاه برای دیابت

در این مطلب از سایت جسارت به خواص آلو سیاه برای دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.آلو سیاه یکی از میوه های مفید برای دیابت است پس توجه داشته باشید که هنگام انتخاب آلو به دنبال انواعی باشید که رنگ خوبی از گونه خود را داشته و قدری سفت هستند اما آلوهایی که در مقابل فشاری اندک ، کمی اثر نشان می دهند نیز خوب می باشند.از آلوهایی که هنگام فشردن خیلی سفت یا خیلی شل هستند ، رنگشان خوب نیست یا پوستی چروک ، کبود یا شکسته دارند اجتناب کنید.بهترین زمان چیدن آنها هنگام بلوغ است اما زمانیکه کاملاً نرسیده اند. 

خواص آلو سیاه برای دیابت

شاید جالب باشد بدانید که آلو به‌ عنوان یکی از میوه‌های نوبرانه بهاری با تنوع در رنگ، شکل و اندازه در بسیاری از نقاط دنیا تولید می شود. معروف‌ترین این گونه‌ها نوع ژاپنی آن است که به دو دسته زرنگ کم آب و پر آب و قرمز متمایل به ارغوانی تقسیم می‌شود. اندازه‌ آلو در سراسر جهان از سه تا 6 سانتی‌متر متغیر است. طعم آن از ترش تا شیرین متغیر بوده و به رنگ‌هــای زرد، سبز، قرمز و ارغوانی هستند.نام علمی آن «PRUNSSALICINA , PRUNUS DOMESTICA» و نام متداول آن آلو است.این گیاه بومی اروپا و آسیا به ‌شمار می‌آید، و نخستین‌بار در قرن 19 میلادی، گونه‌‌های متفاوت آن از سوی مهاجران از آسیا و اروپا به آمریکای شمالی منتقل شده است. براساس شواهد موجود، در زمان باستان، مردم آسیای میانه آلو را خشک کرده و مصرف می‌کردند.آلوی سیاه قدمت زیادی از لحاظ مصرف برای درمان بیماریها دارد

خواص آلو سیاه برای دیابت بارداری

در کتاب‌های «خواص دارویی میوه‌ها» و «خواص درمانی میوه‌ها» به ویژگی‌ها و خواص این میوه اشاره شده است.براساس محتوای کتاب «علم الادویه» استاد نظری: «آلوی سیاه از آلوی زرد قوی‌‌تر است . آلوی زرد از آلوی سرخ قوی‌تر است. هرچقدر اندازه‌اش بزرگتر باشد بهتر است.مسکن صفرا و حدت خون، ملین امعاء و صمغ آن لطافت‌بخش است. اگر برگ آن در دهان گردانده شود برای مشکلات لوزتین و زبان کوچک مفید است. آلوی ترش و شیرین، التهاب و حرارت قلب را تسکین می‌دهد.ملس (می‌خوش) آن در اخراج صفرا موثر است، در طبع‌های صفراوی مفید است، سردرد ناشی از گرمی و تب صفراوی و تشنگی را از بین می‌برد، غرغره جوشانده برگ آن نزله را از بین می‌برد.»




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo